Skip to content

Menu

Kunsthal Helmond

Fotoworkshop door Tahné Kleijn

Vanaf het najaar presenteren we foto’s van de Amerikaanse fotograaf Alec Soth. Om je alvast voor te bereiden op een bezoek aan deze boeiende fototentoonstelling, bieden we je de onderstaande activiteit aan.

  • Fotoworkshop Alec Soth

De fotografie van Alec Soth biedt kleurrijke alledaagse taferelen. De workshops behorend bij deze tentoonstelling vinden plaats op 30 oktober en 6 november van 13.00-17.00 uur.

Voor de deelname aan de workshop betaal je €40. De workshop vindt plaats in Kunsthal Helmond. De pauze is om 15.00 uur in Kasteel Helmond, dat is circa 3 minuten lopen vanaf de Kunsthal. Na afloop bezoek je de tentoonstelling, er is ruimte voor maximaal 12 personen.

Fotograferen met eigen camera of smartphone

Doe je mee met de workshop over Alec Soth neem dan je eigen camera of smartphone mee. De opdrachten zijn gebaseerd op beeldkenmerken, en niet op technische kennis. De workshops over Alec Soth zijn geschikt voor beginnende en redelijk ervaren amateurfotografen. Kennis van de eigen camera is vereist. Uitgangspunt voor de opdrachten die je gaat doen, is het werk van de fotografen in de expositie.

Presentatie

De workshop wordt gepresenteerd door de Helmondse fotografe Tahné Kleijn. Van haar hand toonden we eerder de fotografietentoonstelling ‘Stilte heeft het laatste woord’ over de gevolgen van de coronamaatregelen in Helmond.

Foto’s uit de tentoonstelling ‘Stilte heeft het laatste woord’

 

Aanmeldformulier fotoworkshop Tahné Kleijn

Doe je mee? Meld je dan voor 23 oktober aan via onderstaand formulier.
  • Bij onverziene omstandigheden weten wij u snel te bereiken.