Skip to content

Menu

Kasteel Helmond

Lambertusconcert en rondleiding

Wij hebben voor jou iets muzikaals in de aanbieding gecombineerd met een vleugje historie! Het heeft te maken met de Helmondse Lambertesconcerten… Lees maar gauw verder.

 

Lambertus Concerten is een organisatie die zich inzet voor de promotie van prachtige klassieke muziek voor jong en oud. Een van de hoofdactiviteiten is de organisatie van een jaarlijkse concertcyclus met top-ensembles. Diverse van deze concerten vinden plaats in de sfeervolle ridderzaal van Kasteel Helmond, georganiseerd in samenwerking met Museum Helmond.

Geniet van klassieke muziek in Kasteel Helmond

Geniet van klassieke muziek in Kasteel Helmond

Historie en cultuur

Geniet van de prachtige muziek en ga op tour door de grootste waterburcht van Nederland, Kasteel Helmond. Een heus middagje uit tussen historie en cultuur! De kasteelrondleiding begint om 13.45 uur en duurt een uur. Het concert start om 15.00 uur. Er zijn nog combikaarten beschikbaar voor 16 juni 2023.

De kaarten kosten € 25,- voor rondleiding + concert en €15 euro voor alleen concert. Je kunt reserveren en aanmelden via www.lambertusconcerten.nl. Ben er snel bij! Op is op.