Museum Helmond

Heren van Helmond Tour Deluxe

Voor deze tour betaal je € 19,50 per persoon vanaf 8 personen. Voor kinderen betaal je € 11,50 per kind. In het bezit van een Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-KAART? We bieden je een speciaal tarief van € 8,50 per persoon.

Wij ontvangen je in ons sfeervolle Kasteelcafé met een kop koffie of thee en een dagvers gebakje van onze plaatselijke bakker. Aansluitend komt de kasteelgids je halen en neemt je mee door onze 700 jaar oude waterburcht. Je leert op een leuke manier alles over de geschiedenis van het veertiende-eeuwse Kasteel Helmond.

Boeken

Boeken kan via de aanmeldknop op deze pagina. Deze tour is inclusief toegangskaart voor het kasteel. Reserveer minimaal een week voor aanvang. De tour duurt ongeveer één uur.