• 14 oktober 2021

Ticket in Sinterklaastijd

Kom je ergens tussen 16 november en 4 december ons museum bezoeken? Je bent van harte welkom! Goed om te weten voordat je komt, is dat er een aangepaste toegangsroute is vanaf het buitenplein. In deze periode bouwt de stichting van het Sinterklaasevent zijn terrein op voor het kasteel, en neemt Sinterklaas zijn intrek in Kasteel Helmond. Dat betekent tevens dat een deel van het kasteel niet toegankelijk is voor museumbezoekers. Want de Sint heeft natuurlijk zijn ruimte nodig om gezinnen en families te laten zien hoe hij en zijn Pieten leven en werken!

Ticket scannen

Je kaartje koop je in de genoemde periode online, dat is altijd gemakkelijk en eenvoudig. Of aan de balie van Kunsthal Helmond. Bij Kasteel Helmond (aan de balie) kun je van 16 november tot en met 4 december tijdelijk geen entreekaart aanschaffen. Ben je bij het kasteel aangekomen, dan wordt daar je kaartje gescand bij de duiventoren. Hier verkopen we (tijdelijk in de genoemde periode) ook leuke museumgadgets, dus loop gerust eens binnen.