Skip to content

Menu

Kasteel Helmond

Kasteel Helmond, Kasteelplein, Helmond, Nederland

Plan route

Route en parkeren

Kasteel Helmond ligt centraal in de stad. Via navigatie kom je er gemakkelijk. Het kasteel ligt dichtbij uitvalswegen naar de verschillende richtingen, en op circa 15-20 minuten reisafstand (met de auto/openbaar vervoer) van Eindhoven Airport.

Kasteel Helmond ligt midden in de stad

Kasteel Helmond ligt midden in de stad

Parkeren

Op ca. 2 minuten lopen van Kasteel Helmond is bovengrondse (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig op Parkeerterrein Kasteel-Traverse. Parkeren op het voorplein van het kasteel is niet toegestaan. Je kunt ook parkeren (betaald) in de overdekte parkeergarage Boscotondo aan het Frans Joseph van Thielpark. Deze parkeergelegenheid ligt op 2 minuten lopen van de andere museumlocatie: Kunsthal Helmond.

Parkeerkaart 

In het bezit van een parkeerkaart voor invaliden? Dan kun je de auto gratis op het plein bij Kasteel Helmond parkeren, tussen het kasteel en de twee torens. De kaart in de auto moet goed zichtbaar zijn van buitenaf.

Openbaar vervoer

Kom je met de trein of bus naar Kasteel Helmond, raadpleeg dan OV reisinformatie of 9292. Het kasteel ligt op circa 10 minuten lopen van station Helmond.

Fiets

Ook lopend of met de fiets is Kasteel Helmond prima bereikbaar. Zo kun je de fiets gratis en veilig stallen bij fietsenstalling Kasteel-Traverse.