Skip to content

Menu

Kasteel Helmond

Trouwen

Jullie huwelijk, een bijzondere dag met bijzondere mensen op de meest bijzondere locatie die je maar kunt verzinnen: een kasteel. Al bijna 100 jaar wordt er getrouwd in Kasteel Helmond.

De middeleeuwse waterburcht uit de veertiende eeuw, omringd door een prachtige kasteeltuin, ligt midden in de stad Helmond en leent zich perfect voor een huwelijks ceremonie, een bruidsreportage of een receptie. Kasteel Helmond heeft de beschikking over vier trouwzalen, alle sfeervol ingericht en uitgevoerd met moderne audio voorzieningen. Ook het uitbreiden van de ceremonie is mogelijk, bijvoorbeeld met champagne, het aansnijden van de bruidstaart of een uitgebreide lunch of diner. In een persoonlijk gesprek bespreken we wat jullie wensen zijn om de dag onvergetelijk te maken.

Bezichtiging zalen

Je bent van harte welkom om de zalen te komen bekijken, maak daarvoor een afspraak via commercieel@museumhelmond.nl. Neem alvast online een kijkje in de trouwzalen.

Reservering

Via de link op deze pagina kun je direct een aanvraagformulier invullen.

 

 • Jan van Berlaer zaal

  De stijlvolle zaal, ingericht met donkerblauw kasteelmeubilair, beschikt over 25 zitplaatsen en is geschikt tot groepen van 50 personen. De ruimte is uitgerust met geluidsapparatuur.

  Tarieven:

  Werkdag € 300,-
  Weekend € 375,-

   

 • Wesselman zaal

  De klassiek ingerichte Carel Frederik Wesselman zaal beschikt over 25 zitplaatsen en geluidsapparatuur. Het maximaal aantal gasten voor een huwelijk is 50 personen.

  Tarieven:

  Werkdag € 350,-
  Weekend € 420,-

   

 • Chambre des Amis

  De kleinste trouwzaal van Kasteel Helmond is de Chambre des Amis. Deze knusse ruimte bevat 16 zitplaatsen en is geschikt voor maximaal 25 personen. De ruimte is uitgerust met geluidsapparatuur.

  Tarieven:

  Werkdag € 250,-
  Weekend € 300,-

   

 • Ridderzaal

  De voormalige raadzaal is uitermate geschikt voor grotere huwelijksceremonies tot 150 personen. Samen met jullie wordt de indeling bepaald. De prachtige zaal is uitgerust met geluidsapparatuur.

  Tarieven:

  Werkdag € 435,-
  Weekend € 525,-