Skip to content

Menu

Kunsthal Helmond

Museum Helmond / Kunsthal Helmond, Helmond, Nederland

Plan route

Route en parkeren

Kunsthal Helmond ligt centraal in de stad. Via navigatie kom je er gemakkelijk. De Kunsthal ligt dichtbij uitvalswegen naar de verschillende richtingen, en op circa 15-20 minuten reisafstand (met de auto/openbaar vervoer) van Eindhoven Airport.

Genieten op het bankje, Walker Evans tentoonstelling

Genieten op het bankje, Walker Evans tentoonstelling

 

Parkeren

Parkeren (betaald) kan op circa 2 minuten lopen van de Kunsthal in de overdekte parkeergarage Boscotondo aan het Frans Joseph van Thielpark. Bovengronds is parkeergelegenheid (betaald) aanwezig op circa 3 minuten lopen van  de Kunsthal op Parkeerterrein Kasteel-Traverse. Deze parkeergelegenheid ligt op 2 minuten lopen van de andere museumlocatie: Kasteel Helmond. Parkeren op het voorplein van het kasteel is niet toegestaan.

Parkeerkaart 

In het bezit van een parkeerkaart voor invaliden? Dan kun je de auto gratis op het plein bij Kasteel Helmond parkeren, tussen het kasteel en de twee torens. De kaart in de auto moet goed zichtbaar zijn van buitenaf.

Openbaar vervoer

Kom je met de trein of bus naar Kunsthal Helmond, raadpleeg dan OV reisinformatie of 9292. De Kunsthal ligt op circa 15 minuten lopen van station Helmond.

Fiets

Ook lopend of met de fiets is Kunsthal Helmond prima bereikbaar. Zo kun je de fiets gratis en veilig stallen bij fietsenstalling Kasteel-Traverse op circa 3 minuten lopen van de Kunsthal.