Skip to content

Menu

  • 22 augustus 2022

Audiotour plus

We hebben een multimediale of audiotour voor iedereen beschikbaar, via welke je het eeuwenoude verhaal van ons kasteel kunt volgen. Dat heeft even geduurd, maar was al zo lang een wens van ons museum. Deze tour laat je genieten van niet alleen vertelde verhalen, ook kun je plaatjes bekijken en foto’s van wat er verteld wordt. Het mooiste is dat je de tour inzet wanneer je loopt of slentert op je gemak als je het kasteel bezoekt.

Markante verhalen

De tour vertelt je bijzondere verhalen en anekdotes over het leven en wel en wee van de kasteelbewoners waarvan sommigen behoorlijk markante figuren waren.

Nederlandse Gebarentaal

De tour is beschikbaar aan de balie van het museum in het Nederlands, Engels en Nederlandse Gebarentaal. Vooral met de laatste zijn we erg in onze nopjes! Dit betekent dat wij deze doelgroep voor wie een museumbezoek niet altijd makkelijk haalbaar is, nog beter kunnen bedienen.

Hulp nodig?

De baliemedewerker legt je precies uit hoe je de tour kan doen. Bijvoorbeeld door de QR code te scannen op je mobiele telefoon. Je kan de tour ook doen via een apparaat dat je meekrijgt bij de balie en daar ook weer inlevert als je klaar bent. De NGT tour kun je overigens alleen doen via een apparaatje dat je meekrijgt bij de balie, deze gaat dus niet via de QR code.

Alvast veel plezier met het verhaal van ons kasteel!