Skip to content

Menu

Museum Helmond

Sip & Paint

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je geniet van een inspirerende middag of avond in ons museum. Doe mee met het Sip & Paint evenement in de Kunsthal!

Tijdens Sip (iets drinken) & Paint ga je zelf aan de slag om een kunstwerk te maken op je eigen lege canvas terwijl je geniet van een verfrissend drankje en lekkere muziek! De museumdocent ontvangt je en geeft je een mini introductie op de tentoonstellingen. Daarna ga jij aan de slag!

Koop je ticket voor Sip & Paint op: woensdagavond 12 juni 19.30-21.00 uur, zondag 25 augustus 14.30-16.00 uur en donderdagavond 19 september 19.30-21.00 uur.  

Of je nu een ervaren schilder bent of nog nooit een penseel hebt aangeraakt dat maakt helemaal niks uit. De tentoonstelling Daily Encounters en Zonder Titel van Bert Loerakker geven je voldoende inspiratie om je eigen meesterwerk te maken!

Mis deze kans niet om kunst te ervaren op een nieuwe manier en kom chillen en creatief doen. Koop je ticket online via de knop op deze pagina, een ticket kost €12,00 per persoon. Museumkaart en of VriendenLoterij VIP-KAART zijn niet geldig. Een half uur voor aanvang van het Sip & Paint evenement ben je welkom. Er kunnen maximaal 25 personen meedoen per keer. Tot dan!

Museum Helmond organiseert Sip & Paint samen met Joong Helmond.