Skip to content

Menu

Kasteel Helmond

High tea menu

Per persoon betaal je €24,50 voor volwassenen en € 12,50 per kind, bij meer dan twee personen behoor je tot één huishouden. Het tarief is inclusief toegang tot Kasteel Helmond en Kunsthal Helmond. Daarvoor krijg je een uitgebreide high tea met onder andere:

Onbeperkt thee in diverse smaken (en koffie) – soep van de  Chef- diverse warme en koude gerechtjes, diverse hartige en zoete gerechtjes en natuurlijk een passend nagerecht.

Wil je een high tea cadeau doen aan vrienden, familie of collega’s? Koop dan de high tea cadeaubon bij de balie van Kasteel Helmond. De bon kost €24,50 inclusief toegang tot Kasteel Helmond en Kunsthal Helmond. Met je kinderen op high tea dat kan ook! Tot 12 jaar betaal je € 12,50 per kind.

Boeken

Reserveren kan via de knop ‘Boek een high tea’. Houd er rekening mee dat je op zijn vroegst boekt over 3 dagen. Bijvoorbeeld, je boekt op woensdag dan vindt je high tea op zijn vroegst plaats op zaterdag. Je kan uiteraard ook voor een datum verder in de toekomst reserveren. Op deze manier hebben wij voldoende ruimte om je wensen voor de high tea in te vullen.

Eet smakelijk alvast!