Skip to content

Menu

Kunsthal Helmond

Vraag het de museumdocent

Onze museumdocent staat voor je klaar op een aantal zondagen tijdens de looptijd van de tentoonstellingen in de Kunsthal. Je kan ook meedoen met de minirondleiding, dat is leuk en leerzaam! De minirondleiding is gratis, deze is toegankelijk met een geldig entreebewijs. De toegang tot het het museum is gratis met een Museumkaart of VIP VriendenLoterij pas.

Alex Webb

De fotografie van de beroemde Magnumfotograaf Alex Webb is behalve bijzonder ook enorm kleurrijk. Wat Alex Webb bewoog om de foto’s die je in de tentoonstelling ziet, te maken en hoe hij werkt, kan onze museumdocent je uitleggen op de volgende data:

Zondag 16 juli, 20 augustus en 17 september van 14.00-16.00 uur. De minirondleiding start om 14.30 uur. 

Resilient Rebels

De tentoonstelling Resilient Rebels is een onderzoek naar kunst in relatie tot vormen van (massa)protest. Naar herstel, hoop en veerkracht en verschillende strategieën van verzet. Naar onderdrukking van een regime of sociaal systeem en naar dappere helden die zich eraan ontworstelen. Wie zijn de kunstenaars die meedoen en wat kenmerkt hun werk? Onze museumdocent kan je dit en nog veel meer toelichten op de volgende data:

Zondag 15 oktober, 19 november, 17 december, 21 januari, 18 februari, 17 maart van 14.00-16.00 uur. De minirondleiding start om 14.30 uur.

Koop je ticket

Koop je kaartje hier of aan de balie van de Kunsthal. Alvast veel plezier bij je bezoek aan deze prachtige tentoonstelling.