Skip to content

Menu

Museum Helmond

Museumvrienden

De ‘Vereniging van Vrienden van Museum Helmond’ heeft honderden betrokken Vrienden die door hun contributie en deelname aan diverse activiteiten het museum financieel en moreel steunen. De Vereniging verzorgt voor de Vrienden onder andere dagreizen naar musea, reizen naar het buitenland, filmbezoeken en lezingen over kunst en cultureel erfgoed. Voor vragen stuur een mail naar info@museumvriendenhelmond.nl

 • Foto van bijeenkomst met Vereniging van Vrienden.

  Het doel

  Museum Helmond heeft een eigen Vereniging van Vrienden. Het doel van de vereniging is onder meer het bevorderen van de belangen van het museum.

 • Groepsfoto van Vereniging van Vrienden.

  Wie zijn wij

  Wie zijn wij Museum Helmond heeft een eigen Vereniging van Vrienden. Het doel van de vereniging is onder meer het bevorderen van de belangen van het museum.

  Lees meer over ons

 • Twee personen bekijken kunst op muur.

  Vriend worden

  Geniet van diverse speciale activiteiten en museumbezoeken die voor de Vrienden georganiseerd worden.

   Vriendschappen en aanmelden

 • Drukke winkelstraat in Helmond stad.

  Bestuur

  Het bestuur van de ‘Vereniging van Vrienden van Museum Helmond’ bevordert op allerlei wijzen de belangen van het museum.

  Het bestuur en jaarvergadering

 • Foto van de mensen van de reis- en activiteitencommissie.

  Commissie

  De reis- en activiteitencommissie van  de Vrienden organiseert voor de leden van de Vereniging allerlei culturele activiteiten.

  Leden en taken commissie

 • Persoon die zingt in de kerk en iemand die piano speelt.

  Links

  U kunt  websites bezoeken van Helmondse culturele instellingen  en landelijke museale instellingen waarmee we speciale banden hebben.

  Ga naar de websites