Skip to content

Menu

Museum Helmond

Links

Met de links kunt u diverse websites bezoeken.

www.cacaofabriek.nl
U kunt o.a. het filmprogramma op deze website bekijken. Surft u eens rustig door de site. U vindt er o.a. ook informatie over de exposities, het literatuurcafé, filmontbijt en nog veel meer.
www.theaterspeelhuis.nl
Het Speelhuis is een iconisch theater midden in het centrum van Helmond. In dit karakteristieke gebouw zorgt een dynamisch team er dag in dag uit voor dat we per jaar meer dan 160 artiesten en gezelschappen kunnen ontvangen. We draaien regelmatig evenementen met en voor zakelijke klanten én faciliteren een tiental lokale initiatieven die de stad laten leven en onze regio bewegen. Ga voor meer informatie naar https://theaterspeelhuis.nl/over-ons
Lambertusconcerten www.lambertusconcerten.nl
De stichting Lambertus Concerten is sinds 2007 een podium waar vocale en instrumentale ensembles een plek hebben. Met deze doelstelling willen wij o.a. amateurensembles uit Helmond en omgeving een podium te bieden. Maar ook professionele ensembles hebben er een plek.
www.annatheater.nl
Annatheater is een centrum voor podiumkunsten
Toneelspelen; acteerlessen, Jeugdtheaterschool; voorstellingen en toneelgroep Vreemd Beest!
Nederlandse musea www.museum.nl
Ontdek het verrassende overzicht van alle musea in Nederland.
www.nfvm.nl
De NFVM, die staat voor ‘Nederlandse Federatie van Vrienden van Musea’, zet zich in voor vriendenverenigingen van musea.
Op 29 oktober 2011 werd, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de “Vereniging van Vrienden van het Gemeentemuseum Helmond”, in het Gemeentemuseum te Helmond de ledendag van de federatie gehouden.
www.kamermuziekcyclus-tdi.nl              Kamermuziekcyclus Theo Driessen organiseert sinds 1954 op zondagmiddag jaarlijks 4 klassieke kamermuziekconcerten met professionele musici en kiest daarbij ook voor jonge musici op weg naar het concertpodium.
De concerten vinden plaats in het Theo Driessen Instituut