Skip to content

Menu

Museum Helmond

Proclaimer

Op de website van Museum Helmond vind je informatie over het museumprogramma op de beide locaties: Kasteel Helmond en Kunsthal Helmond. Ook lees je meer over handige weetjes als bezoekersinformatie, tarieven en openingstijden.

De website is met zorgvuldigheid en gevoel voor creativiteit gemaakt. We streven ernaar de informatie op een zo vriendelijk mogelijke manier aan bezoekers te presenteren.

Correct

Bij het opzetten van webpagina’s en het schrijven van teksten kan het voorkomen dat er fouten en of gebreken optreden. We vragen je begrip hiervoor. Staat er informatie op de website die niet juist is, stuur dan een mail naar info@museumhelmond.nl.

Gebruik van beelden

De beelden die we inzetten op onze website zijn gemaakt omwille van promotionele redenen. Meestal doen zij recht aan de actuele setting, in sommige gevallen niet. Dat heeft als reden dat er geen andere betere beelden voorhanden zijn, of het kan voorkomen dat er bewust ander beeldmateriaal wordt ingezet om creatieve/esthetische redenen. Het gebruikte beeldmateriaal op onze website heeft dus niet altijd een letterlijke betekenis in relatie tot de gebruikte tekst.

Links

Op deze website tref je links aan naar andere pagina’s op internet. We doen dit omwille van de klantvriendelijkheid. Het doorverwijzen kan ervoor zorgen dat de informatie vollediger wordt voor onze bezoekers. We willen je er wel op wijzen dat de verantwoordelijkheid voor de inhoud, de betrouwbaarheid van deze websites en de werking van de links ligt bij de makers daarvan. Deze websites vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de visie van Museum Helmond.

Copyright/auteursrecht

De teksten en beelden op deze website zijn met zorg samengesteld en bedoeld ter informatie van het publiek en voor pers- en promotiedoeleinden. Teksten en beelden afhalen of overnemen is niet toegestaan in verband met het erop geldende auteursrecht/copyright. Wil je een tekst of beeld voor een bepaald gebruik inzetten, stuur een mail naar publicrelations@museumhelmond.nl. Wil je een beeld gebruiken van onze website voor persdoeleinden, mail dan naar pers@museumhelmond.nl.

Persoonsgegevens

Wij zijn vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van onze website, maar naam en andere persoonsgegevens hoeven wij niet te weten, tenzij deze noodzakelijk zijn voor het  reserveren van een product.

Behoefte bezoekers

Om deze website nog beter te laten aansluiten bij de behoefte van onze bezoekers maken wij gebruik van analytische cookies. Met Google Analytics verwerken wij vervolgens de bezoekersactiviteit, bijvoorbeeld om de meest bekeken pagina’s en de meest gebruikte zoekopdrachten te analyseren. Informatie over bezoekers aan onze website gebruiken wij slechts ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en is nooit te herleiden naar individuele personen. Om er zeker van te zijn dat de privacy van onze bezoekers beschermd is, hebben wij maatregelen getroffen in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Zo:

  • hebben we een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten,
  • anonimiseren we het IP-adres door het laatste octet te markeren,
  • hebben we ‘gegevens delen met Google’ uitgezet,
  • verwijderen we analytische cookies na een periode van 26 maanden.

Meer info

Heb je vragen over de website van Museum Helmond? Laat het ons weten via info@museumhelmond.nl.