Skip to content

Menu

Museum Helmond

Links

Met de links kunt u diverse websites bezoeken.

Cacaofabriek www.cacaofabriek.nl
U kunt o.a. het filmprogramma op deze website bekijken. Surft u eens rustig door de site. U vindt er o.a. ook informatie over de exposities, het literatuurcafé, filmontbijt en nog veel meer.
Theater Speelhuis www.theaterspeelhuis.nl
Een unieke theaterzaal met 440 stoelen en een groot podium uitgerust met zeer moderne geluids- en verlichtingsapparatuur. De foyer met een capaciteit voor 500 personen is ondergebracht in de kerk met uitzicht op prachtige schilderingen van de hand van de Limburgse schilder en glazenier Charles Eyck.
Lambertusconcerten www.lambertusconcerten.nl
De stichting Lambertus Concerten is sinds 2007 een podium waar vocale en instrumentale ensembles een plek hebben. Met deze doelstelling willen wij o.a. amateurensembles uit Helmond en omgeving een podium te bieden. Maar ook professionele ensembles hebben er een plek.
www.annatheater.nl
Annatheater is een centrum voor podiumkunsten
Toneelspelen; acteerlessen, Jeugdtheaterschool; voorstellingen en toneelgroep Vreemd Beest!
Nederlandse musea www.museum.nl
Ontdek het verrassende overzicht van alle musea in Nederland.
Federatie Vrienden van Musea www.nfvm.nl
De NFVM, die staat voor ‘Nederlandse Federatie van Vrienden van Musea’, zet zich in voor vriendenverenigingen van musea.
Op 29 oktober 2011 werd, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de “Vereniging van Vrienden van het Gemeentemuseum Helmond”, in het Gemeentemuseum te Helmond de ledendag van de federatie gehouden.
www.kamermuziekcyclus-tdi.nl              Kamermuziekcyclus Theo Driessen organiseert sinds 1954 op zondagmiddag jaarlijks 4 klassieke kamermuziekconcerten met professionele musici en kiest daarbij ook voor jonge musici op weg naar het concertpodium.
De concerten vinden plaats in het Theo Driessen Instituut