Museum Helmond

Kunsthal Helmond Expo Tour Deluxe

Je betaalt € 21,50 vanaf 8 personen voor dit arrangement in Kunsthal Helmond. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 12,95, ben je in het bezit van een Museumkaart of een VIP-KAART Bankgiro Loterij dan bieden we je een speciaal tarief van € 9,50.

Aansluitend aan de tour trakteren we in ons Kasteelcafé op een warme drank met dagvers gebak van onze plaatselijke bakker.

Ga mee op tour door de tentoonstelling van dat moment in Kunsthal Helmond onder begeleiding van een professionele museumdocent. Met veel kennis van de kunstenaar en de werken vertelt de museumdocent over het verhaal van en achter de getoonde kunst en fotografie. Zoals waarom de kunstenaar gekozen heeft voor bepaalde technieken. Stel je vragen aan de museumdocent en ontvang direct antwoord.

Boek nu

De tour duurt ongeveer één uur. Heb je interesse boek dan via de boekingsknop