Skip to content

Menu

Museum Helmond

Sponsoren

Geef ook

Steun de ambitie van Museum Helmond en werk mee aan toekomstige tentoonstellingen en verhalen in het kader van kunst en cultureel erfgoed. Bijvoorbeeld door middel van een schenking of andere vorm van sponsoring.

Een van onze sponsoren en schenkers is de Vereniging van Vrienden met wie het museum een warme relatie onderhoudt. De vrienden komen regelmatig op bezoek in Kasteel Helmond of Kunsthal Helmond voor een evenement of groepsbezoek. Dit organiseert het museum als dank voor de welkome giften.

Fondsen

Voor de realisatie van het Kasteelverhaal, het zolderproject ‘Kasteel in brand’ en de tentoonstellingsprojecten in Kunsthal Helmond ontvangt het museum subsidies van fondsen als Mondriaan Fonds, Fonds21, BankGiroLoterij, Bouwfonds Cultuurfonds en Prins Bernhard Cultuurfonds. Ook ondernemersvereniging Carat Helmond, Rabobank Coöperatiefonds, SteunWelzijnszorg Helmond en J.A. Raymakers & Co BV steunen het museum met één- of meermalige bijdragen.

Schenking

Elke schenking, eenmalig of periodiek groot of klein, is welkom. Een bijdrage voor een aankoop draagt bij aan het belang van de collecties van Museum Helmond (Mens en Werk, Stadshistorie, Modern en Hedendaagse kunst) voor de collectie Nederland.

In naam verbonden

Je (bedrijfs)naam verbinden aan een tentoonstelling, aankoop, activiteit of kunstproject kan op verschillende manieren. Informeer naar de mogelijkheden via tel. 0492-587716 of stuur een e-mail naar info@museumhelmond.nl.

Museum Helmond maakt formeel deel uit van Gemeente Helmond, in die hoedanigheid is de Geefwet niet van toepassing op het museum.