Skip to content

Menu

Museum Helmond

Museum Helmond / Kunsthal Helmond, Helmond, Nederland

Plan route

Kasteel Helmond, Kasteelplein, Helmond, Nederland

Plan route

Route en parkeren

Museum Helmond en de twee locaties Kasteel Helmond en Kunsthal Helmond liggen in het centrum van Helmond. Ze zijn gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Met de trein? Stap uit op station Helmond en volg de borden. Het is ongeveer tien minuten lopen naar Kasteel Helmond en 15 minuten naar Kunsthal Helmond.

Bezoekers bekijken de Alex Webb expositie

Bezoekers bekijken de Alex Webb expositie

 

Parkeren

Op circa 2 minuten lopen van Kasteel Helmond is bovengrondse (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig op Parkeerterrein Kasteel-Traverse. Parkeren op het voorplein van het kasteel is niet toegestaan. Je kunt ook parkeren (betaald) in de overdekte parkeergarage Boscotondo aan het Frans Joseph van Thielpark. Vanaf hier is het ongeveer 2 minuten lopen naar Kunsthal Helmond.

Parkeerkaart 

In het bezit van een parkeerkaart voor invaliden? Dan kun je de auto gratis op het plein bij Kasteel Helmond parkeren, tussen het kasteel en de twee torens. De kaart in de auto moet goed zichtbaar zijn van buitenaf.

Fiets

Ook lopend of met de fiets is Museum Helmond prima bereikbaar. Zo kun je de fiets gratis en veilig stallen bij fietsenstalling Kasteel-Traverse.

Plan je route