Skip to content

Menu

Museum Helmond

Toegankelijkheid

Museum Helmond wil een toegankelijk museum zijn voor iedereen. Voor bezoekers van alle leeftijden, goed of minder (goed) mobiel. Rekening houden met de diversiteit van onze doelgroepen zit in ons DNA, maar het kan altijd nog beter. Ook wij leren bij. Vandaar dat we in beweging blijven en samen met specifieke kennispartners nieuw beleid ontwikkelen en implementeren binnen onze museumgebouwen.

Kijk maar eens rond op deze pagina, we bieden steeds meer aan op het gebied van inclusiviteit. Dat doen we onder andere via ons Buitengewoon Museum Helmond programma. Kijk maar eens of daar iets voor jou bij zit om aan deel te nemen. En heb je nog een vraag of tip op dit gebied, laat het ons weten via info@museumhelmond.nl.

Tip: Bereid je voor op je bezoek aan ons museum en bekijk deze handige informatie. Dit is vooral belangrijk voor bezoekers met hersenletsel, autisme, een beperking of ziekte.

Onze projecten in het kader van Buitengewoon Museum Helmond zijn mede mogelijk gemaakt door Kruisvereniging Helmond, Bartimeusfonds en Steun Welzijnszorg.