Skip to content

Menu

  • 12 september 2024

Sluiting kasteel Sinterklaas

Het duurt nog wel even maar als de Sint zijn intrek neemt in ons prachtige kasteel, hebben we andere openingstijden en is het kasteel een aantal dagen volledig gesloten.

Gewijzigde openingstijden

Vanaf 5 november kun je tijdelijk niet terecht in het Kasteelcafé. Dat heeft te maken met de opbouw van het Sinterklaasevenement en de vele vrijwilligers die daar hun intrek nemen. Je kunt dan nog wel het kasteel bezoeken. Vanaf 11 november betrekt de Sint het kasteel en is de bel-etage met de mooie stijlzalen gesloten. Wil je langskomen, dat kan, je kunt een deel van het kasteel bekijken. Vanaf 18 november is het kasteel gesloten voor bezoekers, je kunt dan tijdelijk het kasteel niet bezoeken.

Het kasteel gaat weer open vanaf 5 december, de Sint vertrekt dan uit het kasteel, let wel op: de bel-etage is dan nog gesloten. Vanaf 11 december kun je het kasteel en het Kasteelcafé weer volledig bezoeken.

Kasteel van Sinterklaas

Kasteel van Sinterklaas is een evenement dat jaarlijks in ons kasteel wordt georganiseerd door de gelijknamige stichting. Het museum/kasteel faciliteert in de ruimte. Heb je vragen over dit evenement of wil je kaartjes kopen? Kijk dan op de website van het Kasteel van Sinterklaas.